Recensies

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Marijke (woensdag, 11 september 2013 08:54)

  Wat een geweldig feest heeft mijn dochter gekregen toen ze 16 werd.
  Niets was te gek! Entree met bellenblaas, bewegende verlichting en lasers. Er is heerlijke gedanst op de muziek van de DJ.
  Top!

 • #2

  Rob Rosier (maandag, 10 maart 2014 20:28)

  Jullie hebben ons geweldig geholpen met licht en geluid tijdens onze jaarlijkse Playbackshow.
  Scouting Brigitta /Valentijn was blij met Spotlights

 • #3

  Peter La Haye (vrijdag, 25 april 2014 20:20)

  ik was op zoek naar verlichting nu kreeg ik een tip van mijn neef. En we hadden snel contact, paar keer whatsappen en t was al geregeld, en 15 april was het zo ver. Spotlight-Nederland was dik op tijd omdat ik al 20 jaar in de muziek zit, verbaasde de werkwijze mij van de jonge technieker hij was dik op tijd. En ging meteen aan de slag zonder te twijfelen en de boel stond binnen No-time de bediening van de verlichting liep in samenwerking met de camera mensen en dat ging echt te gek kortom professioneel, volgens afspraak en goed mee samen te werken als ik nog een mooie lichtshow nodig hebt, dan bel ik Spotlights–Nederland

 • #4

  Ronny (zaterdag, 10 mei 2014 18:16)

  Voor het eerste event van Stichting EQuality zijn we al snel aangekomen bij Spotlights (Joel). Op 22 maart 2014 was het zo ver en het event waar gelijkheid tussen mensen werd belicht was helemaal compleet door een geweldige licht show verzorgd door dit geweldige bedrijf. Deze jongens zijn zelfstandig en denken met je mee en zijn tevens super professioneel. Jullie zijn goed op weg, ga zo door!!! En nogmaals bedankt voor jullie bijdrage.